De voorbereidingen voor het Basisscholen Schaak Kampioenschap 2024 op 9 maart van de gemeente Noordenveld zijn alweer in volle gang. De o.d.b.s Het Valkhof in Roden is dit jaar de speellocatie en het toernooi is van 13.00 uur tot 17.00 uur. De inschrijving is vanaf 12.15 uur. De bekers en medailles zijn al geleverd en voor alle deelnemers is er na afloop een vaantje. Sander Bolhuis van schaakclub Leek verzorgt de inschrijving en de indeling. 

Voor de laatste voorbereidingen zouden we graag weer een beroep willen doen op enkele clubleden en ouders om te helpen bij het toernooi. We hebben ongeveer 6 wedstrijd-begeleiders nodig en een paar mensen die de kantine willen verzorgen en de inkoop. Verder zijn we nog op zoek naar iemand die een paar foto's wil maken voor op de website. 

Als je hier een bijdrage aan zou willen leveren of je hebt nog suggesties horen wij dat natuurlijk heel graag. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of geef het aan op de clubavond.