Op zaterdag 9 maart 2024 vindt het Basisscholen Schaak Kampioenschap (B.S.K.) 2024 van de gemeente Noordenveld plaats. Het wordt georganiseerd door Schaakclub Roden.

Plaats: o.d.b.s. Het Valkhof, Schonauwen 2, 9301 SP Roden.
Tijd: inschrijven tussen 12.15 -12.45
Toernooi van 13.00 - 17.00

Leerlingen die meedoen kunnen op maandagavond 5, 12, en 26 februari en 4 maart gratis oefenen bij schaakclub Roden.
Er zijn bekers te winnen voor de drie beste schakers en voor de drie scholen met de hoogste score van de vier beste schakers van die school. De winnende school mag naar de Drentse schoolschaak kampioenschappen op 6 april in Emmen.

Voor aanmelding kan het aanmeldformulier wordt ingevuld. Dit formulier en eventuele vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.