Schaakclub Roden

organiseert ook in 2019 weer het regionale

Ot & Sien

Rapidschaaktoernooi

otensienrodenOp 25 mei 2019 organiseert onze schaakclub voor de zesde opeenvolgende keer het Ot & Sien Rapidschaaktoernooi. Het toernooi vindt plaats in de oude Scheepstraschool (Trefpunt Scheepstra, Schoolstraat 1) in hartje Roden aan de Brink, de thuisbasis van onze schaakclub, en duurt van 9.30 tot 17.00 uur.

Aanmelden kan door inzending van een email naar het centrale contact-emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. “Ot & Sien”, naam deelnemer, geboortedatum, schaakclub en rating. Sluiting aanmelding: vrijdagavond 24 mei, 21.00 uur. Er kunnen max. 40 schakers aan het toernooi deelnemen. Plaatsing volgens binnenkomst van aanmelding. Voor deelname wordt slechts € 5,- inschrijfgeld gevraagd, daarvoor wordt de deelnemer tevens een eenvoudige lunch met soep en broodjes aangeboden.

Verdere details vindt u terug in onze flyer en in de (voorlopige) deelnemerslijst.

Alle schaakliefhebbers in onze regio (jong en oud, huis- of clubschaker) worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit kleinschalige maar zeer gezellige schaakevenement.